0 Läs mer >>
Biljetterna är utskrivna, frisyren är bestämd & kläderna likaså. Nu inväntar vi bara lördagen!
 
 
 
– Vi ska ordna en riktig helkväll i rockens tecken. Jag kommer att spela mina favoritlåtar med Elvis, Jerry Lee Lewis, Buddy Holly, Johnny Cash med flera, dem jag växte upp med och som ligger mig närmast om hjärtat, säger Brolle. Den rätta 50-talsstämningen Ambitionen är att Rock ́n roll on tour ska bli ett långsiktigt och rockigare alternativ till schlagerkonceptet Diggiloo. För att skapa den rätta 50-talsstämningen kommer hamburgare och varmkorv serveras på amerikanska diners. Popcorn- maskiner och chokladhjul står beredda att lastas in i turnébussarna
 
 
text & foto:
-http://www.rocknrollontour.se/
 
Åh vad jag längtar! :)

Inför Rock'n roll on ...

0 Läs mer >>
Bilderna är från pinterest (http://pinterest.com/emmahenrics/boards/)
 
 

Inspiration

0 Läs mer >>
 
Hade en jättefin midsommar med vänner ute i en stuga vid en sjö. Det blev såklat grillat till kvällen, och bastubad!
Det kunde inte bli annat än bra :) (alla bilder är från mobilen)
 
Jag har ju lyckats klippa mig också, det var ett år sen jag klippte mig sist (!) Sååå, det var dags att klippa av en heel del.
 
 
I veckan blire återigen jobb i Vena, & i helgen så åker vi nog till Gamleby och tar en kik på Brolle.
 
Ha det så roligt alla ni som ska till Bråvalla, må regnet ösa ner på er!
 
hajhaj.
 

Midsommar

0 Läs mer >>
Fotograferade min gamla klasskompis Sara "Lill-Sara" Johansson för snart två (!) år sedan. Idag hade jag valt lite andra ställen att fotografera på (inte så störande bakgrund) och tänka lite mer på ljus och så. Men så såg det ut då, Sara var så duktig :)
 
 

Sara-back in 1800

0 Läs mer >>
 
ååh,fina Antonia! Alla bilder är tagna från tomten mittemot vårat, bland alla mygg, flugor och diverse insekter. 
Efter fotograferingen fick vi ett ryck och åkte och köpte kött och grillade i de fina vädret :) Det som saknades var ett glas cider i ena handen, och fler vänner som satt hungriga vid bordet. Men det får vi se till att ordna i sommar :)
Imorgon far jag hem till mitt kära Vena en sväng :)

Antonia II

0 Läs mer >>
ååh, ska träffa min kära vän Antonia imorgon! och då ska jag fotografera henne, hon borde jobba som modell. Yes she should! Bjur på nått år gamla bilder på henne så länge.
Nu ska jag snart åka och äta kinamat med tjejerna, gött&trävligt!
 
 
 
 
 

Antonia

0 Läs mer >>

Hanna & Stefan

0 Läs mer >>
 
 

Karro & Morgan

0 Läs mer >>

Student

0 Läs mer >>

Free

0 Läs mer >>
Emma, 22 år. Ibland måste jag tänka till en extra gång "är jag verkligen 22?!" haha! Bor tillsammans med min sambo i Mörlunda (småland) i ett hus som min sambo köpte innan jag var med i bilden ;) Men nu har jag bott här i snart 2 år och har lyckats göra om vartenda rum, förutom köket och badrummet, känns bra ;)
Gick estet-bild på gymnasiet, tog studenten 2010. Har sedan snart ett år tillbaka jobbat som timvikare som lokalvårdare inom kommunen.
Tycker även om att påta i trädgården, som värsta pensionären.
Om det är något annat ni undrar över så får ni fråga :)

Om mig

0 Läs mer >>
Tänkte att det var dags att skaffa blogg igen, det här blir min tredje (tror jag?)
Har alltid tröttnat och lagt av, men nu ska jag bara fokusera på mitt fotograferande och det är där bloggen ska komma in och pusha lite. 
Mitt fotograferande går i vågor, antingen fotograferar jag jättemycket eller inte alls. Just nu är det jättemycket, och det är så himla roligt! 
Under perioder som jag inte fotograferar så "laddar jag batterierna". Samlar motivation & inspiration, sysslar med annat som inte alls har med fotograferande att göra. 
Nu har jag inte fotograferat så här mycket på ca 2 år tror jag. Mycket som har kommit emellan, men nu är jag på G igen! :D 

Om ni vill veta mer om mig så finns det under kategorin "personligt" :) 
 
 
 
 

Blogg igen!